Roliga bus

En sajt för de som tycker om att busa

Alla roliga bus

Ventilationsbus

Vad behövs: Mjöl, papper och en bil

Instruktioner för ventilationsbuset:
1. Ta fram en matsked med vanligt mjöl.
2. Lägg mjölet i pappret och gå ut till bilen.
3. Flytta försiktigt mjölet från pappret till ventilations utblåset i bilen. Torka bort eventuella rester som du spillt.
4. När den som ska köra bilen nästa gång startar bilen så kommer det spruta ett moln av mjöl i hela bilen!

Tänk på att du som gjort buset oftast får städa upp. Men det kommer du göra med glädje 🙂

16 Kommentarer

 1. DE FUNKAR INTE ALLS!-_-.Min pappas bil blinkar rött och så…TACK SÅ ”JÄTTE MYCKET ”FÖR DE URUSLA BUSET.TACK VARE ER SÅ HAR JAG DÅLIGT SAMVETE!VET NI HUR MAN FÅR BORT DÅLIGT SAMVETE!?NÄÄ!SÅ JAG UPPMANAR ER ALLA ATT INTE TESTA DE HÄR NÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅNSIN!
  :(:(:(:(:(:(.(:(:(:(SUUUUUUUUUUUURA GUBBARFU– ME AND YOU MEN MEST JAG.

  • vill du ha ett tips på ett annat sett du kan jöra du kan ta hålen från en hålslagare dom kan du hälla i det funkar jag lovar

  • Rainbow Unicorn

   Du tjejen tagga ner lite! Det var DITT vall att göra buset! Så du har bara dig själv att skylla Elin rahbek!! :p

 2. Sur gubbe

  Det funkar inte!! >:(
  Men man kan stoppa 2 bananer i avgasröret! Det är roligt Bilen stannar och man kan inte köra med den! HAHAHA

 3. Love you!!

  använd en visselpipa och en potatis
  1. Du gör hål i potatisen så den räcker till visselpipan.
  2. stoppar in visselpipan i hålet.
  3. stoppar in potatisen i avgasröret på bilen så visselpipan börjar låta

 4. jag och min bror gillar att busa, så vi kolar på era bus, snälla gör mer vi är så intreserade av era bus

 5. PAPPAS BIL GICK SÖNDER TACK JÄVLA ****!

  • Rainbow Unicorn

   Du tror du att det är denna sidas (vet inte om det är en tjej eller kille som har denna sida) fel så har du SSÅÅÅÅ FEL!! det var ju ditt vall att göra det så skyl dig själv DEM HÄR BUSEN SUGER!!! 😛

 6. oliver

  haha jag har inte prövat än:)

 7. Lisa

  Verkar inte vara så bra skämt men den klassiska ”kranen och tejpen” är faktiskt ganska roligt 😀

 8. Lisa

  *rolig

 9. Hannah

  Min pappas bil gick sönder!!!!!! Tästa aldrig det här buset

 10. CHO

  Älskar den här sidan! Men om jag prövar detta bus så kanske bilen blir trasig och om ägaren får veta att det var jag kommer han/hon att döda mig varenda dag i mitt liv! Så det är mycket bättre att låtsats att inte veta om nånting och försöka se så förvånad och sur/sorgsen som möjligt.

 11. Inge Hernefjord

  Bus skall göras med finess. Jag har flera på lager. Nöjer mig med två tips. Skall du utföra något av dem bör du vara intelligent, kunnig med bilar och beredd på att bedöma situationen innan du verkställer, slarvar du kan det leda till skadegörelse och polisanmälan. Förstår du inte detta då skall du avstå. Jag har alltså VARNAT dig. Gör inte något av skämten om du saknar teknisk erfarenhet av bilar. Är du minderårig skall du absolut inte fundera på att utföra buset!

  1. Tag en domkraft av typen enkel cylinder och en liten spak som man pumpar med. I regel max 1,5 ton lyftkraft. Gör inte skämtet på bil större än en hundkoja. Absolut inte SUV, veteran amerikanare eller lastbil. Bilen får INTE stå i en backe. Du får INTE göra skämtet på en bil som ägs av äldre personer eller handikappad. Därav min uppmaning att kunna tänka! Ja, det var mycket förmaningar, men åter: practical jokes görs med ansvar!

  Lägg dig ner så att ingen ser dig. Helst kvällsmörker. Ha en kompis med CAM och som kan varna. Skjut in domkraften under dragkroksfästet (ej om bilen är en rosthög, alternativt kardankulan eller för en framhjulsdriven bil en lämplig punkt som lyfter hela framvagnen. Är du inte motorkunnig, glöm det hela, du kan förstöra bilen! Pumpa upp så mycket att bilen precis går fritt från marken, INTE MER! Föraren kommer, hoppar in i bilen, ser sig om, lägger in växeln, gasar, släpper upp kopplingen och det händer ingenting. Han kliar sig i huvet, startar igen, motorn vrålar till men inte en rörelse. Han går ur bilen, lyfter på motorhuven, kollar däcken, hoppar in i bilen, växelspaken kör han fram och tillbaka. Nu kan vad som helst hända. Är det en tjej kanske hon ringer sin sambo eller en bilbärgare. Nu bör du vara observant och avbryta eller åka på en räkning för bilbärgare. Om offret börjar svära och leva, börjar slå i dörrarna, avbryt! Skämtet kan få alla parter att ha hejdlöst roligt och minnas det hela livet, det kan också gå åt skogen om offret inte tillhör din inre vänkrets. Är han en bodybuilder eller thai boxare kan du komma hem med en blåtira. Alltså än en gång: Skämta inte med en främling, gör inget på en n y bil, var beredd på att tjuvlarmet kan starta. Speciellt kul vinter tid med halka, för det krävs inte att bilen s hjul lämnar marken, hjulen spinner igång om man bara lyfter upp en bit. Som sagt, ett skämt i den högre skolan och inget för den som inte vet att tänka igenom innan handling. Blev själv utsatt för skämtet av en god vän som planerade hämnden. Han slog till en snöig vinter dag. Han hade tänkt igenom allt. Jag låste upp min 945’a, lade in backen, bilen rörde sig inte en millimeter. Det stod en sandlåda på parkeringsplatsen för oss anställda. Han räknade med att jag gick de 50 metrarna till sandlådan vilket jag mycket riktigt gjorde. Blixtsnabbt hoppade han ur sin bil som stod ett par luckor längre bort, sänkte domkraften, drog ut den och försvann in i sin bil, körde ut på gatan och vände samt körde in på parkeringsplatsen lagom för att se min bil göra ett jätteskutt efter en spann grus. Vi möttes, vi vinkade till varandra, han hade därmed säkrat sin oskyldighet, för skämtet var inte slut! Hämnaren hade åkt till en charkuteriaffär, köpt metervis med korv som hängde ihop, vidare köpte han lever, ben och en extra stor ketchup tomat. Detta band fast runt stötfångaren och sprutade ketchup över det hela. När jag körde hem lade jag märke till att folk stirrade när jag artigt vinkade fram fotgängare vid övergångsställena. Några vände om och sprang bort , stannade och stirrade. Jag trodde folk hade fått en knäpp, tills jag kom hem, gick ur bilen för att öppna garagedörren och nu var det min tur att´rygga baklänges. Det såg ut som om jag kört ihjäl någon och smitit. Framvagnen var full med blodiga tarmar och blodiga krossade ben!

  Det var ett practical joke av högre rang. For my american friends in Fl, ID and CF, ugonna tr jaself, wattaja djadj?

Leave a Reply